Tunj salata
Potrebno je:
2 konzerve tunjevine. 100g zelenih maslina bez koštica, 100g pirinča, manja glavica crnog luka, 3 prepune kašike majoneza
Luk iseći što sitnije i upržiti. Pirinač skuvati u slanoj vodi vodeći računa da se ne raskuva. Isprati u nekoliko voda. Pomešati ga sa lukom. Ohladiti, pa umešati tunjevinu oceđenu od ulja, seckane masline i majonez. Dekorisati po želji.
Brze puter štrudlice s orasima
-
Sastojci500 g. brašna150 g. maslaca1 jaje2 kašike šećeraribana korica od
pola limuna200 ml. mleka30 g. svežeg kvascafil300 g. mlevenih oraha150 ml.
mleka1...
Пре 14 сати
Fantasticna!!!
ОдговориИзбришиNisam pravila nikada salatu od tunjevine na ovaj način.Jako mi se dopada recepr. Eto, naučila si me nečem novom:)
ОдговориИзбриши