Странице

Obožavam da kuvam i da se igram u kuhinji. I ne samo u kuhinji... Zato će sve ovo što budete ovde pronašli biti malo drugačije od onog što drugi rade.

уторак, 1. јун 2010.

Stolica od bočice dezodoransa

Ovo je rad mog kolege nastao davne 1992 god kao poklon mojoj ćerki. Na žalost, od celog kompleta koji je sadržao četiri stolice i stočić, ostala je samo ova stolica. Moja devojčica je sad devojka i više se ne igra lutkama, ali će možda ove sličice inspirisati nekog od vas da obraduje svoju devojčicu neobičnim a veoma zanimljivim nameštajem za Barbiku. Potrebno vam je samo nekoliko ispražnjenih bočica dezodoransa, makaze, klješta sa tankim vrhom i malo strpljenja.




Postupak izrade:
Obeležite olovkom 32 tačke koje će vam biti orjentir gde treba napraviti rez makazama. Sad pažljivo isecite trake ostavljajući 4 trake ucelo za naslon. Sledi grupisanje i savijanje isečenih traka.Najpre formirajte naslon, tako što ga jednostavno previjete na suprotnu stranu . Dodatno ga ukrasite. Potom prve 4 trake grupišite i formirajte nogu stolice. Od sledećih 4 formirajte rukohvat, previjte na suprotnu stranu i pričvrstite za naslon.



Sledećih 4 su za drugu nogu. Potom 4 isecite do kraja. Ponovo noga, naslon, noga i stolica je gotova.


3 коментара: